Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Iulian Dumitrescu, președinte al PNL Prahova și prim-vicepreședinte al PNL pentru mediul de afaceri, a criticat, din nou, strategia fiscală a actualei guvernări (VEZI DETALII), revenind cu un mesaj prin care cere demisia ministrului de Finanțe, Ionuț Mișa.


Senatorul liberal susține că demisia lui Mișa este un pas esențial, comentariul fiind făcut după votul din Parlament pe moțiunea împotriva ministrului de Finanțe.
"Niciodată în ultimii 25 de ani, România nu s-a mai confruntat cu atâtea improvizaţii nereuşite în domeniul fiscal, care lasă răni adânci în economie şi în societate, ca acum. Am votat astăzi Moțiunea simplă <<"Finanțista" ministrului Mișa, un film prost despre faliment, cu acces gratuit>>, o moţiune inițiată de PNL, împreună cu PMP și USR.
L-am întrebat pe ministrul de Finanţe cum a reuşit, în doar câteva luni, să anuleze complet măririle de salarii prin creşteri substanţiale de preţuri la combustibili, gaze, electricitate sau prin devalorizarea monedei naţionale. Acelaşi ministru este autorul mai multor contraperformanţe, inclusiv a celei de depăşire a ţintei de deficit când România are o creştere economică de invidiat.
Le-am cerut colegilor senatori să îl scăpăm pe Ionuţ Mişa de chin, să îl eliberăm din funcţia de ministru şi să îl lăsăm astfel să se ocupe de lucruri la care realmente se pricepe. Plecarea domnului Mişa din fotoliul de ministru ar fi reprezentat un pas mic, dar absolut necesar ca ţara noastră să revină pe drumul cel bun, al creşterii economice sustenabile bazate pe investiţii, nu pe consum", a scris Iulian Dumitrescu, pe pagina sa de Facebook.

Back To Top