Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

USR a cerut marți, în plenul Camerei, prin liderul deputaților partidului Cristian Seidler, demisia lui Liviu Dragnea, care luni a fost pus sub acuzare de DNA, în dosarul "Tel Drum". Președintele Camerei Deputaților este acuzat de constituire de grup infracțional organizat, folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene, dar și de abuz în serviciu.

Liderul deputaților USR, Cristian Seidler, i-a transmis lui Dragnea, de la tribună, să-și dea demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. "Domnule Liviu Dragnea, chiar daca nu sunteti astazi in plen, va asteptam demisia" a spus Seidler.
Președintele PSD este urmărit penal, împreună cu șefii de la Tel Drum, potrivit unui comunicat transmis luni de procurorii DNA. Potrivit acestora, pe când era președinte al Consiliului Județean Teleorman, Dragnea ar fi "inițiat un grup infracțional organizat care acționează și în prezent și din care au făcut și fac parte funcționari ai instituțiilor din administrația publică și persoane din mediul de afaceri. Grupul inițiat în anul 2001 are ca principal scop obținerea, în mod fraudulos, a unor sume importante din contractele finanțate din fonduri publice (naționale și europene), prin comiterea unor infracțiuni de abuz în serviciu, de fraudare a fondurilor europene, de evaziune fiscală, spălarea banilor și folosirea de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații" (VEZI DETALII).

Back To Top