Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Europarlamentarul PSD Sorin Moisă a anunțat, sâmbătă, că demisionează din PSD, argumentând că partidul aruncă România într-o "văgăună a istoriei pentru a-l apăra pe Liviu Dragnea de trecut".
„Astăzi este o zi speciala. Voi vorbi, liber, foarte liber, despre ce se întampla cu PSD în această perioadă. (...) Sub conducerea lui Liviu Dragnea, PSD a dezgropat, reactivat şi adaptat la contextul actual al României o parte dintre reflexele îndelung cultivate în anii national-comunismului pe care le speram definitiv depăşite", a declarat europarlamentarul PSD Sorin Moisă.
Moisă spune că situația lui Liviu Dragnea este „o pată pe obrazul fiecărui român care scoate capul în lume". „(...) O acuzatie de frauda plecată de la o anchetă OLAF, cu caracter aparent sistemic, implicând o persoană de la vârful statului roman care face numiri în functii cheie, va arunca în aer orice încercare a României de a justifica mentinerea unui buget (UE-n.r.) important pentru propria dezvoltare dupa 2020. Ne va costa miliarde! Cum credeţi că poate justifica un politician dintr-o ţară plătitoare netă la bugetul UE propriei opinii publice alocarea de bani mulţi unei ţări al cărei număr trei în stat este acuzat în acest fel de OLAF?", a declarat europarlamentarul, care consideră că singurul act cu adevarat patriotic pe care îl mai poate face Liviu Dragnea este să se retragă.
După anunțul de sâmbătă, Moisă a fost atacat dur din interiorul PSD. Este decizia sa si trebuie respectata ca atare! Sunt, insa, unele chestiuni care au nevoie de o explicare mai serioasă decât cea furnizata de Dl Moisa. Astfel, domnia sa imputa PSD-ului o situaţie - de pilda, lipsa autostrăzilor - care vine mult din urma; ori, daca PSD se confrunta acum cu ea, este si pentru ca guvernele anterioare, inclusiv cabinetul condus de fostul sef al dlui Moisa, Dl Cioloş, nu au facut nimic sa o îndrepte! Dar, in ochii dlui Moisa, numai PSD-ul este vinovat!?. De asemenea, Dl Moisa spune - citez - "In cazul Romaniei, exista si pasivul performantei relativ slabe in folosirea fondurilor europene." Insa nu sufla niciun cuvinţel despre faptul ca absorbţia de fonduri europene in timpul cabinetului condus de fostul sau sef, Dl Cioloş, a fost timp de un an 0, zero!"?, a scris, în replică, pe Faceboo, Ioan Mircea Pascu, europarlamentar PSD.
Tot pe Facebook s-a exprimat și ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, care-l acuză pe fostul său coleg că a primit "ordin de reîncorporare". "Vedeţi-vă de drum liniştit! Doljul a adus voturi cât pentru un europarlamentar PSD. Sper că nu pentru Dvs! Dacă eu nu vă cunosc, electoratul pe care pretindeţi că îl respectaţi, nici atât! Am pierdut prea mult timp azi cu un securist mititel şi neînsemnat ca Dvs... Prindeţi viteză că are Cioloş nevoie de un argat acolo!", i-a transmis aceasta.

Back To Top