Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Pornind de la documente oficiale, care arată că sănătatea prahovenilor, locuitorii unuia dintre cele mai poluate județe, se degradează într-un ritm alarmant, deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu lansează un nou demers pentru a strânge "dovezi", în încercarea de a convinge autoritățile că trebuie luate măsuri urgente împotriva poluatorilor.

Cea mai nouă inițiativă a parlamentarului Dan Rădulescu este solicitarea prin care cere Casei Județene de Asigurări de Sănătate situația exactă a cheltuielilor cu tratamentele prahovenilor, pe ultimii cinci ani. "Direcția de Sănătate Prahova publica, în 2015 și în 2016, rapoarte privind starea de sănătate a populației care atestă, în mod statistic, un declin al stării generale de sănătate a prahovenilor. Cu toate acestea, la nivel oficial, niciun reprezentant nu recunoaște problema și nu caută soluții. Dacă încă se pare că mai este nevoie de dovezi, am cerut, de la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Prahova o copie a evaluărilor privind costurile referitoare la sănătatea populației aferente ultimilor 5 ani, incluzând atât costul general anual, cât și costurile repartizate în funcție de indicii de morbiditate și de mortalitate specifică", a anunțat deputatul USR, pe pagina sa de Facebook.
Sursa: Facebook/Dan Rădulescu

Back To Top