Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Proiectul privind achiziția rachetelor Patriot a trecut, luni, cu aviz favorabil de Comisia de apărare din Senat, cu unanimitate de voturi.

"În calitate de preşedinte al Comisiei pentru apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din Senat, am condus astăzi şedinţa în cadrul căreia proiectul de lege privind achiziţionarea sistemelor de rachete Patriot a primit aviz pozitiv.
Consider că prezenţa sistemelor de rachete Patriot pe teritoriul României va aduce un plus de securitate pentru ţara noastră.
Îmi pare bine că, pentru prima oară în ultimii ani, în acest context, industria românească de apărare are şansa să devină un partener important pentru producătorul sistemelor Patriot. Am aflat că Raytheon a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Aerostar Bacău pentru a permite industriei româneşti de apărare de apărare să contribuie la producerea și mentenanța fiecărui sistem Patriot livrat în România
Anul 2017 este primul an când este respectat acordul semnat la cererea Președintelui României, de alocare a 2% din PIB pentru apărare. Având certitudinea alocării constante de fonduri, Ministerul Apărării Naționale poate demara programe de înzestrare care se întind pe mai mulți ani și, de ce nu, pe mai multe guvernări.
Vreau să asigur Armata României de întreg sprijinul nostru, al comisiei de specialitate din Senat, pentru achiziţionarea celor mai moderne echipamente care să ne permită să ne apărăm ţara şi să participăm la apărarea colectivă cu tehnologii din secolul XXI", a scris luni președintele comisiei, senatorul PNL de Prahova Iulian Dumitrescu, pe pagina sa de Facebook.
În urmă cu o săptămână, acesta taxa dur absența, de la ședință, a colegilor de comisie din PSD și ALDE, arătând că lipsa de covurm la întâlnirea precedentă pe tema achiziției de rachete punea țara noastră într-o lumină proastă, iar întârzierile periclitau angajamentele pe care România şi le-a luat faţă de partenerii din Alianţa Nord-Atlantică.

Back To Top