Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

miting pnl motiune ploiesti 20 11 17Partidul Naţional Liberal a organizat, luni seară, mitinguri în toate municipiile reşedinţă de judeţ din ţară, solicitând ieşirea de la guvernare a coaliţiei PSD-ALDE. La manifestarea organizată în centrul municipiului Ploieşti au luat parte peste 1.000 de persoane, majoritatea membri sau simpatizanţi ai PNL, în frunte cu parlamentarii formaţiunii şi numeroşi primari din judeţ şi consilieri locali sau judeţeni.

Deputatul Răzvan Prişcă a citit integral textul moţiunii de cenzură care a fost depusă vineri la Parlament de PNL, alături de USR şi PMP. Liberalii îi acuză pe social democraţi că susţin un Guvern incompetent şi mincinos, dând numeroase exemple din sistemul de învăţământ şi cel de sănătate şi amintind, desigur, de controversata "revoluţie fiscală" adoptată de Executiv, cea de la care a pornit şi această moţiune prin care se încearcă schimbarea Guvernului.

Mitingul s-a încheiat cu un cor de scandări împotriva coaliţiei de guvernare şi în special a preşedintelui PSD, Liviu Dragnea. La finalul manifestării, toţi cei prezenţi şi-au aprins luminile telefoanelor mobile, în semn de solidaritate cu românii care au ieşit în stradă în ultimii ani împotriva actualei guvernări.

"A fost o decizie la nivelul conducerii Partidului Naţional Liberal ca în fiecare municipiu reşedinţă de judeţ din ţară să se citească moţiunea de cenzură care a fost depusă, întitulată «PSDragnea - în campanie mumă, la guvernare ciumă». Această moţiune de cenzură e un semn de solidaritate cu ce se întâmplă astăzi în ţară. Este un Guvern total incompetent, extrem de mincinos, care a dus populismul la nişte cote nemaiîntâlnite în ţara aceasta. Sperăm ca, în afară de parlamentarii care au semnat moţiunea, şi alţi parlamentari din PSD sau din ALDE să voteze moţiunea de cenzură şi să voteze în interesul românilor", a afirmat senatorul Iulian Dumitrescu

Back To Top