Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

liviu-dragneaLiderii Partidului Social Democrat pregătesc mai multe mişcări de protest, în toată ţara, împotriva a ceea ce ei consideră a fi abuzuri ale justiţiei, manifestaţii pornite după ce Liviu Dragnea, preşedintele PSD, a apărut într-un nou dosar penal instrumentat de DNA. Numeroase figuri cunoscute din PSD au spus că este nevoie de o ieşire în stradă, singurul lucru incert, în acest moment, fiind dacă vor exista mitinguri în fiecare oraş mare din ţară sau dacă toată lumea se va concentra la o manifestaţie de amploare în Capitală.

Preşedintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a declarat astăzi că încă nu s-a luat o decizie cu privire la locul şi data pentru această ieşire în stradă.

"S-a discutat despre organizarea unor manifestaţii de protest împotriva abuzurilor justiţiei. Va exista cel puţin un miting, dar nu se ştie exact data. Se analizează mai multe posibilităţi, fie să facem câte un miting în fiecare municipiu reşedinţă de judeţ, fie să participăm, din toate judeţele din preajma Bucureştiului, la un miting mare în Capitală", a afirmat Bogdan Toader.

Ideea organizării unor manifestaţiid e amploare fusese anunţată încă de zilele trecute de către mai mulţi oameni cu funcţii importante din PSD la nivel central. Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, declarase zilele trecute că, din informaţiile sale, în Prahova ar fi urmat să aibă loc cel puţin două astfel de proteste, unul în Ploieşti şi celălalt în afara municipiului.

Back To Top