Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Președintele Comisiei de Apărare din Senat, Iulian Dumitrescu, liderul liberalilor prahoveni, a venit, marți, cu precizări privind invitația invocată de social-democrați drept scuză pentru absența de la ședința comisiei, de săptămână trecută, în care ar fi trebuit dat avizul pentru proiectul de lege privind achiziția rachetelor Patriot.
"În urma informațiilor vehiculate în spațiul public de președintele Camerei Deputaților, liderul PSD Liviu Dragnea, mă simt nevoit să precizez următoarele:
Pe adresa Comisiei de Apărare din Senat nu a fost transmisă vreo invitație din partea SPP pentru vizitarea vreunui poligon, care să se suprapună cu activitatea Comisiei din data de 14 noiembrie 2017 în care ar fi trebuit luat în dezbatere proiectul de lege pentru realizarea «Capabilităţii de apărare aeriană cu baza la sol» aferentă programului de înzestrare esenţial «Sistem de rachete sol-aer cu bătaie mare (HSAM)».
În același timp, nici reprezentanții PNL în Comisia de Apărare nu au primit, în mod individual, vreo invitație în sensul celor afirmate de Liviu Dragnea.
De asemenea, nu ne-a fost clarificat nici până la acest moment motivul absenței în bloc a reprezentanților PSD-ALDE, membri în Comisia de Apărare, de la ședința menționată.
Apreciez faptul că liderul PSD, Liviu Dragnea, inventează justificări pentru a masca o decizie politică reprobabilă, luată la acel moment. În ceea ce privește interpretarea dată acestui gest consider elocvente precizările ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu, făcute în urma întâlnirii cu secretarul de stat al SUA, Rex Tillerson".

Proiectul de lege a fost adoptat, marți, de Camera Deputaților, ca for decizional, după ce, în aaceastă săptămână, a primit rapid avizele favorabile din partea comsiilor de specialitate ale Parlamentului.

Sursa: Facebook/ Iulian Dumitrescu

Back To Top