Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

parlamentariBirourile Permanente Reunite au decis azi ca dezbaterea moţiunii de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă” depuse de PNL, cu sprijinul parlamentarilor de la USR şi PMP, să aibă loc joi, începând cu ora 11:00.

Moţiunea de cenzură a PNL a fost depusă la Parlament vinerea trecută şi a fost citită luni după-amiază într-o şedinţă comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Ludovic Orban a anunţat luni că liberalii vor organiza din nou proteste în toate judeţele din ţară și în București, la Parlament, în ziua în care va fi dezbătută şi votată moţiunea, informează Digi 24. Liderul PNL a spus că singura problemă pe care o au liberalii este atitudinea obstrucţionistă a majorităţii care, în opinia sa, special nu a stabilit un calendar clar al dezbaterii moţiuni de cenzură astfel încât să le reducă capacitatea organizatorică.

Moţiunea a fost semnată de 148 de parlamentari de la PNL, USR, PMP şi independenţi.

Marți, președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că parlamentarii formațiunii se vor abţine de la vot, susţinând că iniţiatorii moțiunii nu propun şi alternative la guvernarea PSD, mai notează Digi 24.

Back To Top