Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

raluca_anghelachePreşedintele UNPR Prahova, medicul Raluca Anghelache, va fi candidat din partea Uniunii Naţionale pentru Progresul Românei (UNPR) pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti. Anunţul a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, de către vicepreşedintele UNPR la nivel naţional, Sorin Chivu. Acesta s-a arătat convins că Ploieştiul are nevoie de un primar femeie, argumentând că, la primărie, la fel ca şi într-o familie, femeile sunt mai organizate, mai gospodine şi mult mai chibzuite când vine vorba de alocarea fondurilor.

Viitorul candidat la primărie admite că nu are experienţă în administraţie dar este decisă să înveţe totul despre administraţia locală.

Raluca Anghelache este de profesie medic şi este femeie de afaceri. Ea a intrat în politică odată cu înfiinţarea UNPR şi conduce filiala judeţeană Prahova a acestui partid.

UNPR este al treilea partid care îşi anunţă candidatul pentru postul de primar al municipiului Ploieşti la alegerile locale ce vor avea loc în vara anului viitor. Din partea PSD candidat va fi senatorul Iulian Bădescu, fost membru PDL, iar din PNL şi PC au anunţat că, pentru Primăria Ploieşti, îl susţin pe preşedintele PNL Prahova, Adrian Semcu, în prezent vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Prahova.

Back To Top