Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Mai mulți parlamentari, printre care și deputatul PNL de Prahova Roberta Anasatse, au inițiat un proiect pentru modificarea şi completarea Legii nr.448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap. Aceștia propun ca obligatorie evaluarea și reevaluarea la domiciliu a persoanelor nedeplasabile cu handicap.

 

Inițiativa legislativă propune introducerea unor prevederi în sensul că, în cazul persoanelor nedeplasabile, evaluarea și încadrarea în grad de handicap să se efectueze de către Comisia de evaluare, prin serviciul de evaluare complexă a persoanelor cu handicap, la domiciliul/reședința persoanei în cauză. În expunerea de motive a proiectului, semnat și se parlamentarul de Prahova Roberta Anastase, se arată că, "în mediul public, nu puține au fost cazurile în care persoanele nedeplasabile au fost nevoite să se deplaseze la Serviciul de evaluare complexă a persoanelor adulte cu handicap, pentru a putea fi evaluate/ reevaluate în vederea încadrării în grad de handicap".
Inițiatorii mai arată că, "deși există un ordin care cuprinde o astfel de prevedere, nu de puține ori au existat cazuri în care aceste persoane au fost obligate să se deplaseze la sediul DGASPC pentru a nu rămâne fără indemnizația de care beneficiazî persoana încadrată în grad de handicap. Motivația principală a fost numărul scăzut de personal din cadrul instituției".
În expunerea de motive se mai arată că "prevederea expresă în legea cadru ca persoanele nedeplasabile să fie evaluate/reevaluate la domiciliul/ reședința sa reprezintă cea mai bună soluție pentru ca abuzurile democratice să nu mai existe".
Proiectul a fost înaintat la Senat, care are la dispoziție, pentru dezbatere, 45 de zile, ca primă cameră sesizată.

Back To Top