Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase a anunțat că a dat vot negativ bugetului propus de actualul Executiv pentru componenta de afaceri europene, mai mic chiar decât al Bulgariei și Estoniei în condițiile în care țara noastră va prelua Președinția Consiliului UE în ianuarie 2019.
"Am votat împotriva bugetului propus de Guvernul Tudose pentru componenta de afaceri europene. Cifrele vorbesc de la sine: în timp ce Bulgaria alocă Preşedinţiei rotative un buget de 75 de milioane de euro ( buget în creștere), Estonia - 77 de milioane de euro şi Polonia 115 milioane de euro, România are un buget de 44 milioane de euro. Cam ăsta e interesul Guvernului Tudose pentru cel mai important moment politic al României, de la aderarea la familia europeană", a argumentat Roberta Anastase.
Recent, în Comisia pentru politică externă a Partidului Naţional Liberal, Roberta Anastase subliniat rolul extrem de important pe care România îl va avea în prima decadă a anului 2019, moment în care ţara noastră va deţine Preşedinţia rotativă a Consiliului UE.

Sursa: Facebook/ Roberta Anastase

Back To Top