Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Regulamentul Camerei Deputaților a fost modificat, miercuri, de prin votul majorității PSD - ALDE, în ciuda protestelor vehemente ale opoziției. Modificările au fost publicate pe repede-înainte în Monitorul Oficial, la numai o oră după adoptarea în plen. Deputatul USR de Prahova, Dan Rădulescu, dezvăluie dubios cu care s-a lucrat și în comisie, pe acest subiect.


„După ce timpul de dezbatere stabilit în funcție de complexitatea raportului a fost epuizat, dezbaterea se încheie şi preşedintele de şedinţă supune votului amendamentele cuprinse în raportul comisiei, în următoarea ordine: în primul rând, se supun votului amendamentele prin care se propune eliminarea unor texte, apoi amendamentele adoptate de comisie. Dacă niciunul dintre aceste amendamente nu a fost adoptat, se supun votului amendamentele respinse din raport, în ordinea înscrisă în acesta. Dacă unul dintre amendamente a fost acceptat de majoritatea deputaţilor prezenţi, celelalte amendamente se consideră respinse. Dacă niciunul din amendamentele din raport nu a întrunit numărul necesar de voturi pentru a fi adoptat, se consideră adoptată forma iniţială", se arată în amendamentul care a stârnit controverse, scrie evz.ro.
"Practicile obscure ale PSD-ului au fost puse în aplicare și la comisia pentru regulament a Camerei Deputaților. Gazdă și fin observator: tov. Nicolicea a supus la vot, încă de la început, pentru că presa era afară, iar deputații USR deja intraseră în sală, «cât de publică e ședința», care, deși publică prin natura sa, se prefigura a fi una cu ușile-nchise.
Începe simulacrul de ședință. Tov. Arpad Marton face repede un amendament verbal pe textul tov. Nicolicea. Orice încercare de a depune vreun amendament, din partea opoziției, este respinsă, ordinea de zi nu poate fi modificată, totul este un haos menit să debusoleze, regulamentul este făcut praf, legile încălcate cu nonșalanță, oricărei intervenții, pe procedură, din partea opoziției, tov. Nicolicea îi opune, implacabil, un «nu mai intrerupeți votul când aveți chef!». Abuzul în serviciu exercitat de tov. Nicolicea pare la fel de firesc precum funcția respiratorie a corpului uman: ședința nu a fost convocată regulamentar, amendamentele sunt trecute fără ca inițiatorii lor să fie prezenți, pentru a răspunde eventualelor întrebări, fiind, în schimb, trecute doar cele menite să îngrădească libertatea de exprimare a opoziției, în favoarea autorității puterii.
Spre exemplu, luni, UDMR-ul a votat împotrivă, au urmat negocieri, iar azi, în comisie, hop, vot pentru. Cheia atitudinii duplicitare, a trocului cu PSD-ul a UDMR-ului este simplă: înființarea, chiar și fără avizul Ministerului Educației și prin ocolirea parcursului legislativ normal, a liceului maghiar din Târgu Mureș. Votul ALDE a fost asigurat de tov. deputat Steluța Cătăniciu (ex PDL, ex PNL), declarată incompatibilă de A.N.I., dar încă prezentă în Parlamentul României...
Astăzi, 12 decembrie 2017, au fost reduse la tăcere singurele voci care mai păstrau, în Parlament, esența parlamentarismului – reprezentativitatea. Îndrăzniți să credeți! Partidul-stat PSD și dictatura comisiilor tocmai se instaurează...", a comentat deputatul Dan Rădulescu pe pagina sa de Facebook.
Sursa: Facebook/ Dan Rădulescu

 

Back To Top