Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Spitalul Municipal Ploieşti, un studiu privind efectele nocive ale poluării asupra prahovenilor şi achiziționarea unei stații de monitorizare a calității aerului sunt obiectivele în sprijinul cărora deputatul de Prahova Roberta Anastase a depus amendamente la proiectul bugetului de stat pe 2018.

Amendamentele depuse la Proiectul de Buget pe anul 2018 de parlamentarul liberal Roberta Anastase vizează teme asupra cărora aceasta s-a oprit în repetate rânduri, obiectivă de maximă importanță pentru ploieșteni.
Deputatul a cerut, astfel, "suplimentarea bugetului alocat Ministerului Sănătăţii, cu suma de 32.236 mii lei pentru finanțarea obiectivului de investiţii «Spital Municipal Ploieștĩ». Construcția acestui Spital Municipal este prioritatea zero pentru sănătatea cetățenilor din județul Prahova. Situația dificilă în care se află în prezent cele două unități sanitare, aflate în subordinea Consiliului Local - Spitalul de Pediatrie Ploiești și Spitalul Municipal Ploiești - fac imposibilă orice investiție în infrastructura acestor două clădiri".
O altă problemă deosebit de importantă pentru prahoveni, și în special pentru ploieșteni și locuitorii din comunele învecinate, este cea a poluării, abordată deseori de Roberta Anastase, inclusiv cu prilejul luărilor de cuvânt de la tribuna Parlamentului și mesajelor adresate ministrului Mediului. În cadrul acestor amendamente, deputatul de Prahova cere "o alocare bugetară suplimentară la bugetul Ministerului Mediului, în valoare de 69 mii lei, pentru realizarea unui studiu de impact cu privire la efectelor nocive pe care poluarea le are asupra sănătăţii cetăţenilor care locuiesc în Ploieşti şi în zonele limitrofe. O majorare a bugetului alocat tot Ministerului Mediului, cu suma de 101,9 mii lei, pentru achiziţionarea unei noi staţii de monitorizare a calităţii aerului în Municipiul Ploieşti", potrivit unui comunicat transmis de cabinetul parlamentarului prahovean.

Back To Top