Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

De la tribuna Parlamentului, Eugen Nicolicea avea, în anii '90, discursuri categorice împotriva monarhiei și a Regelui Mihai I. La scurt timp după ce acestuia i s-a refuzat intrarea în țară, în 1994, Nicolicea, pe atunci deputat al PDSR, cerea declararea acestuia "persona non grata" pe teritoriul României.

 

Declarația lui Eugen Nicolicea, în prezent parlamentar PSD, a fost consemnat și comentat de presa vremii. Recorder.ro a descoperit articole în ziarele naționale, în care subiectul a fost tratat, la vremea respectivă. "În cadrul programului de declarații politice, la Camera Deputaților, Eugen Nicolicea, deputat PDSR de Mehedinți, a cerut declararea Regelui Mihai «persona non grata» pe teritoriul României. Deputatul a mai solicitat, în cadrul aceleiași declarații, ridicarea imunității parlamentare a deputaților și senatorilor «care au trecut fraudulos granița pentru a-l întâmpina pe pista Aeroportului Otopeni pe cetățeanul Mihai Hohenzollern» și trimiterea lor în fața justiției. Cererile au fost întâmpinate cu aplauze de partea stângă a sălii, iar președintele ședinței, Ioan Grava, i-a recomandat să facă în acest sens o adresă oficială către Biroul permanent al Camerei Deputaților", scria Evenimentul Zilei, în articolul la care face referire Recorder.ro.
„Deputatul PDSR Eugen Nicolicea s-a suit la tribună și a ținut un discurs care l-ar fi umplut de invidie chiar și pe Vadim. Într-un limbaj de mahala, cu trimiteri obscene și de un umor grotesc și stupid, Eugen Nicolicea s-a referit mai ales la Dinu Patriciu care, profitând de imunitatea parlamentară, «a penetrat frontiera în ambele sensuri», încercând să forțeze intrarea Regelui în țară", consemna și România Liberă, potrivit sursei citate.
„Eugen Nicolicea este, în ultimul timp, gunoierul partidului de guvernământ. Când trebuie spuse lucruri care pe oricare alt deputat l-ar umple de rușine este scos la rampă Eugen Nicolicea", consemna Cotidianul, potrivit Recorder.ro.
Aceeași sursă amintește și de un al doilea discurs al lui Nicolicea, din 1997, care se regăsește astăzi, în arhiva de pe site-ul Camerei Deputaților, astfel: "Constatăm cu nedumerire că anunţata vizită a exregelui Mihai în câteva localităţi din România s-a transformat într-un turneu de propagandă monarhistă, ce nu are nimic de a face cu o vizită particulară. Deşi nu avem nimic cu cetăţeanul Mihai, fiind dreptul lui să se plimbe unde doreşte, nu putem să remarcăm că, prin modul de implicare, oficialităţile locale, reprezentanţi ai unui guvern republican, transformă această vizită particulară într-una oficială.Această propagandă monarhistă sfidează Constituţia şi majoritatea poporului român, care este republicană, şi este făcută cu scopul clar de a manipula opinia publică, încercând să atragă adepţi pentru monarhie. Guvernul ştia ce urmează şi acceptă tacit aceste lucruri, chiar dacă este sfidat direct. A rămas celebru gestul premierului Ciorbea care, la întâlnirea cu simplul cetăţean Mihai, i-a întins acestuia mâna, în cel mai pur stil sindicalist, iar Mihai l-a lăsat cu mâna întinsă. Domnul Ciorbea nu s-a arătat jignit de acest gest, pentru că a rămâne cu mâna întinsă şi cu capul plecat în faţa unor oaspeţi străini şi organisme internaţionale sunt deja nişte gesturi care definesc Cabinetul Ciorbea.
Implicarea Guvernului, prin reprezentanţii săi - prefecţii -, şi implicarea Coaliţiei majoritare, prin primarii săi, în organizarea acestei vizite este clară şi dovedeşte că C.D.R. îşi încalcă declaraţiile electorale.
Costurile desfăşurării forţelor de poliţie pentru asigurarea pazei şi ordinii de-a lungul traseului sunt suportate de poporul român şi această cheltuială ar putea fi numită «taxa pe monarhie».
Campania promonarhistă de primăvară a fost mediatizată de TVR, debutând cu aşa-zisul film documentar «Monarhia salvează România», difuzat în sfânta zi de Paşte.
Sub oblăduirea lui Stere Gulea, campania promonarhistă se desfăşoară la Televiziunea română. Menţionăm că acest director interimar a fost impus de către Guvern şi actuala coaliţie guvernamentală.
Mi se pare ciudat că Guvernul unei republici nu a luat poziţie împotriva acestei campanii promonarhiste. Chiar dacă nici un membru al Guvernului nu a văzut acest film, fiind ocupaţi cu probleme importante, cum ar fi lichidarea întreprinderilor sau împărţirea funcţiilor de conducere, titlul filmului trebuia să le dea de gândit şi să-şi precizeze poziţia, pentru că acest titlu suna «Monarhia salvează România» şi nu «Ciorbea salvează România».
Nefiind nici o reacţie din partea Guvernului, am putut lesne să cred că, prin această atitudine, Guvernul agreează această campanie promonarhistă, recunoscându-şi incapacitatea de a conduce România şi îşi declină competenţa în faţa unui regim monarhist.
Dacă aşa stau lucrurile, primul ministru ar trebui să îşi depună mandatul creând premisele formării unui cabinet capabil. (Aplauze din partea stângă.)"
Nicolicea, acum membru în comisia de reformare a legilor justiției, nu a dorit să comenteze declarațiile pe care le făcea în urmă cu 23 de ani, mai scrie Recorder.ro.

Back To Top