Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

andreea cosma parlamentO nouă modificare a legilor care sancţionează corupţia este pregătită de coaliţia PSD-ALDE. Mai mulţi parlamentari au pregătit un proiect de lege prin care faptele de acest gen în urma cărora se obţin foloase necuvenite pentru sine şi pentru alţii să fie modificat.

Potrivit Digi 24, inițiatoarea proiectului este Andreea Cosma, deputat PSD Prahova, fiica fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Mircea Cosma.

Propunerea legislativă pentru modificarea Legii 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea și sancționarea faptelor de corupție urmărește să înlocuiască sintagma „Sunt pedepsite cu închisoarea de la 1 la 5 ani următoarele fapte, dacă sunt săvârșite în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite” din aliniatul 1 al articolului 12 cu „Sunt pedepsite cu închisoarea de la 1 la 5 ani următoarele fapte, dacă sunt săvârșite în scopul obținerii pentru sine de bani, bunuri ori alte foloase materiale necuvenite”. Astfel, potrivit proiectului postat pe site-ul Camerei Deputaților, nouă formă a articolului va fi: „(1) Sunt pedepsite cu închisoarea de la 1 la 5 ani următoarele fapte, dacă sunt săvârșite în scopul obținerii pentru sine de bani, bunuri ori alte foloase materiale necuvenite: a) efectuarea de operațiuni financiare, că acte de comerț, incompatibile cu funcția, atribuția sau însărcinarea pe care o îndeplinește o persoană ori încheierea unei tranzacții financiare, utilizând informațiile obținute în virtutea funcției, atributiei sau însărcinării sale: b) folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații”, mai arată Digi 24.

Back To Top