Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

parlament protest justitieScandal în plenul Senatului, acolo unde urmează dezbaterea Legilor Justiţiei. Opoziţia a cerut scoaterea de pe ordinea de zi a proiectelor, însă parlamentarii PSD și ALDE au refuzat. Supusă la vot, solicitarea liberalilor a fost respinsă cu 71 de voturi „împotrivă” şi 38 de voturi „pentru”, informează Digi 24.

Senatorii USR au protestat de la tribuna Senatului. Ei au venit şi cu portavoce, la fel cum s-a întâmplat în plenul Camerei Deputaţilor.

Mihai Goțiu este cel care a adus portavocea, el fiind liniștit de chestorii Senatului. Senatorul a început să o folosească atunci când președintele de ședință, Călin Popescu Tăriceanu, i-a tăiat microfonul, mai notează sursa citată.

De asemenea, senatorii USR au adus niște mânuțe galbene, prezente și la manifestațiile împotriva acestor modificări, și le-au distribuit și celor de la PNL. În același timp, opoziția mai spune că nu are rapoartele pentru ultimele legi ale justiţiei, după ce comisia specială condusă de Florin Iordache „a lucrat” până târziu în noapte.

Astăzi, senatorii PSD și ALDE vor să adopte modificările controversate la legea 303/2004 privind statutul magistraților și la legea 304/2004 privind organizarea CSM, mai aminteşte Digi 24.

Back To Top