Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Forul de conducere al PSD a votat marți, cu majoritate de voturi, ca Viorica Dăncilă să fie propunerea partidului pentru funcția de premier.

 

Președintele Klaus Iohannis a acceptat, marți, demisia premierului Tudose, și a anunțat imediat cine ocupă funcția de prim-ministru interimar. "Premierul Tudose mi-a înaintat demisia și am acceptat-o. După demisia premierului Tudose, l-am desemnat pe ministrul Fifor ca interimar la conducerea guvernului", a anunțat acesta. Șeful statului a criticat nouă criză politică. "Această situație în care s-a ajuns mă nemulțumește profund și este o situație care mă îngrijorează. Iată că, la un an de alegeri, în primul an de după alegeri, avem deja două guverne PSD eșuate. Acum, evident că este nevoie de un guvern, pentru a scurta cât se poate de mult situația de incertitudine. Eu vreau să avem o procedură rapidă, care va duce la stabilirea unui nou guvern, fiindcă această nesiguranță politică nu trebuie să degenereze în instabilitate politică și, mult mai important, vreau să previn posibile urmări economice negative ale acestei crize generate iarăși în interiorul PSD. Iar pentru a avea o procedură cât se poate de rapidă, și cât ține de mine, am decis să convoc consultări cu partidele parlamentare pentru mâine. Voi trimite chiar acum invitațiile de participare la consultări", a anunțat Iohannis.
La Cotroceni, PSD se va prezenta cu propunerea votată în cadrul ședinței Comitetului Executiv de marți. Majoritatea voturilor a mers către Viorica Dăncilă, alte propuneri făcute liderilor PSD fiind Ecaterina Andronescu și Petre Daea.
Viorica Dăncilă este europarlamentar PSD. Originară din Teleorman, în 1988 aceasta a absolvit Instititul de Petrol și Gaze din Ploiești., iar în 2006 a obținut diploma de master în domeniul Spațiul public european, la SNSPA. Dăncilă este europarlamentar din anul 2009, aflându-se în prezent la al doilea mandat în Parlamentul European.
Anterior, aceasta a lucrat ca inginer în cadrul OMV Petrom, după ce, vreme de opt ani, a fost profesoară la Videle.

Back To Top