Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Actualul deputat de Prahova Laura Moagher, la primul mandat în Parlamentul României, este propunerea pe care social-democrații prahoveni o fac pentru funcția de ministru de Interne, în contextul discuțiilor privind conturarea noului Guvern.

 

Informația a fost publicată de observatorulph.ro, care citează surse din cadrul PSD Prahova și devine valabilă în momentul în care Viorica Dăncilă este acceptată ca premier, de președintele Klaus Iohannis (VEZI DETALII), respectiv dacă fotoliul de la MAI devine vacant.
Funcția este chiar la conducerea ministerului care a scandalul între fostul premier, Mihai Tudose, și ministrul de Interne, Carmen Dan, aceasta din urmă având câștig de cauză, conform votului din partid (VEZI DETALII). Rămâne de văzut dacă aceasta se va număra printre miniștrii pe care dragnea îi vrea plecați din Guvern.
Laura Moagher a fost aleasă deputat PSD de Prahova la alegerile parlamentare din 2016, ea aflându-se în prezent la primul mandat în Legislativul României. Aceasta este membru PSD din 2009, iar în prezent are funcția de secretar executiv al PSD Prahova.
Timp de patru ani, Laura Moagher a fost director al Administrației Parcului Memorial "Constantin Stere", din cadrul Primăriei Ploiești, iar între localele și parlamentarele din 2016 a fost consilier județean.

Back To Top