Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Una dintre inculpatele din dosarul lui Liviu Dragnea, referitor la angajări fictive la DGASPC Teleorman, pe vremea când acesta era președinte al Consiliului Județean, a ajuns asistent local al europarlamentarului PSD Viorica Dăncilă, propunerea oficială a partidului pentru funcția de premier.

 

Dezvăluirea a fost făcută de un membru USR din Cluj și preluată de Tudor Pop, deputat din partea formațiunii politice. "Colegul meu de la Cluj, Daniel Kloyber, face o observație foarte interesantă. O reproduc aici parțial. «Viorica Dancilă - este propunerea PSD pentru poziția de prim-ministru a României. Viorica Dancilă - este euro-parlamentar, șefa grupului PSD în Parlamentul European. Botorogeanu Adriana - este asistenta parlamentară a doamnei Viorica Dancilă. Botorogeanu Adriana - este una din cele două persoane care au fost acuzate că ar fi fost angajate fictiv la DGASPC Teleorman, de către Liviu Dragnea, fapte pentru care Liviu Dragnea este trimis în judecată»", scrie în postarea parlamentarului.
Acesta continuă cu un punct de vedere ironic, referitor la situația de fapt. "Tot doamna Viorica le trimitea colegilor ei din Parlamentul European epistole în februarie 2017, în care încerca să le explice că dracul nu-i chiar atât de negru, asta până când asistenta româncă a unui europarlamentar britanic a trolat-o cu maxim efect, printr-un simplu reply all în care puncta omisiunile și minciunile din e-mailul doamnei Viorica. Acum vine Dragnea și încearcă să ne convingă că 1) el nu are nici o legătură cu nominalizarea, ci partidul a ales-o 2) guvernul se va apuca serios, dar serios de treabă (pe legile justiției, desigur) și 3) în sfârșit, avem un guvern pro-european. Din toată strategia PSD-ului și din toată ziua asta lipsește întâlnirea cu cel mai important personaj al zilei: Shinzo Abe, prim-ministrul Japoniei, căruia îi datorăm multe multe scuze. Cum era vorba aia, mândru că sunt român. Azi nu prea", a mai scris deputatul USR.

Back To Top