Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Un cadru didactic universitar se alătură echipei coordonată de parlamentarul USR de Prahova Dan Rădulescu, împotriva poluării din Ploiești și zonele limitrofe.

 

Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare, de Dan Rădulescu, care trasează și planul de bătaie pentru anul 2018. "Lupta împotriva poluării Ploieștiului și a împrejurimilor continuă – la sfârșitul anului trecut, am discutat cu Silviu Gurlui, conferențiar universitar doctor în cadrul Universității «Alexandru Ioan Cuza» din Iași, care se va alătura micii noastre echipe. Săptămâna trecută, am continuat strângerea de informații cu o nouă interpelare către Direcția de Sănătate Publică Prahova, prin care cerem, pentru anul 2016, indicii de morbiditate și mortalitate asociați afecțiunilor respiratorii (astm, cancer bronho-pulmonar), cardio-vasculare (infarct, AVC), diferite tipuri de cancere, dar și situația bolilor neurodegenerative, precum scleroza multiplă ori Alzheimerul. Va fi o luptă lungă, cu un sistem împietrit în relații interpartinice, sinecuri și lobby-ul marilor poluatori. Dar, cum spune proverbul, orice drum începe cu primul pas. Iar noi, deja, l-am făcut!", a transmis parlamentarul.

Sursa: Facebook/ Dan Rădulescu

Back To Top