Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Delegația condusă de președintele PNL, Ludovic Orban, a intrat la consultări la ora 13.00, hotărâtă să-l informeze oficial pe șeful statului, care a chemat partidele la întâlniri, pentru desemnarea viitorului premier, că nu va fi de acord cu nicio formule de guvernare care conţine PSD.

Din delegația care s-a prezentat în fața președintelui Klaus Iohannis au făcut parte președintele PNL, Ludovic Orban, Iulian Dumitrescu, președinte PNL Prahova și prim-vicepreședinte PNL, Raluca Turcan, Robert Sighiartău și Vlad Nistor.
Liberalii au spus răspicat că singura soluție în care cred sunt alegerile anticipate. "PNL a luat decizia de a nu participa la nicio formulă de guvernare care cuprinde PSD, am luat decizia de a vota împotriva oricărei formule de guvernare care conţine PSD. Opţiunea pe care am exprimat-o şi preşedintelui este provocarea de alegeri anticipate, deoarece considerăm că opţiunile populaţiei de azi nu mai coincid cu cele formulate în 2016. De asemenea, l-am informat pe preşedinte că PNL îşi poate asuma răspunderea de a demara negocieri pentru formarea unei majorităţi care să sprijine un guvern fără PSD", a declarat Ludovic Orban, la finalul întâlnirii. Potrivit liderului liberal, "preşedintele este în faţa unei decizii extrem de dificile în care trebuie să aleagă între două rele".
Orban a admis că ideea anticipatelor, pe care o consideră cea mai bună, "comportă şi riscuri, faptul că până la rezolvarea situaţiei la butoane va fi un guvern fără niciun fel de legitimitate. Dar preşedintele va decide şi va anunţa public această decizie."

Foto: Administrația Prezidențială

Back To Top