Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul PMP de Prahova se află printre cei cinci reprezentanți ai Partidului Mișcarea Populară care au mers, miercuri, la Palatul Cotroceni, pentru consultările cu președintele Klaus Iohannis, despre viitorul premier al României.

 

Delegația a fost condusă de Traian Băsescu, la consultări mai participând, din partea PMP, deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu, Valeriu Steriu, Eugen Tomac și Dorin Bădulescu.
Marți, președintele executiv al PMP, Eugen Tomac, a spus că formațiunea politică merge la Cotroceni cu o propunere de premier. "PSD, prin această criză pe care a generat-o, și-a pierdut dreptul politic de a mai propune un nou prim-ministru. Un partid care nu înțelege că după orice competiție electorală își deleagă cei mai buni oameni în fruntea unor instituții fundamentale ale statului, cum este funcția de prim-ministru și de membru al Guvernului, înseamnă că nu înțelege care este misiunea unui partid politic într-o societate democratică. Guvernul României nu este Guvernul PSD. Credem că președintele trebuie să analizeze cu multă luciditate cui mai acordă mandatul de prim-ministru în Guvernul României și nu ar trebui să se teamă de declarațiile bolnăvicioase ale liderilor PSD care au trecut deja la amenințări. (...) Bolșevicii au pierdut dreptul politic de a mai propune un nou premier și credem că actualele partide de opoziție sunt îndreptățite să încerce să creeze o nouă coaliție în Parlament, care să susțină un guvern capabil să guverneze în interesul tuturor cetățenilor acestei țări, iar PSD-ului i-ar sta bine o perioadă de timp în opoziție", a spus liderul PMP.
"Eu am susţinut în faţa preşedintelui că PSD nu merită şi nu trebuie să mai continue la guvernare", a spus Traian Băsescu, după consultările cu şeful statului. Acesta a anunțat că PMP îi propune pentru funcţia de premier pe Siegfried Mureşan şi Eugen Tomac.

Foto: Administrația Prezidențială

Back To Top