Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Europarlamentarul PSD Cătălin Ivan, unul dintre ultimii oameni cu funcții din partid care nu se încolonează în spatele liderului Liviu Dragnea, a făcut, duminică, o dezvzăluire uluitoare despre șeful PSD. Acesta a povestit cu președntele social-democraților a suspendat o întâlnire de partid pentru a se uita la... o telenovelă turcească.

"Recunosc ca nu l-am privit niciodata cu atentie pe Liviu Dragnea. Am considerat ca am multe alte lucruri mai importante de facut decat sa-l analizez, sa incerc sa inteleg ce urmareste, sa-i anticipez planurile. Aceasta indiferenta a tuturor, mai ales a liderilor importanti ai partidului, ne costa acum foarte scump. A stiut sa se faca util, sa isi faca loc discret, cu rabdare, sa exploateze slabiciunile celor din jur ... si am ajuns aici, cu el controland aproape toate institutiile importante ale statului. Ne-am amuzat cand a suspendat o sedinta la partid ca sa vada «Suleiman Magnificul». Vazandu-i insa evolutia, acel moment capata o simbolistica noua. Dupa criza Sheidehh a urmat criza Plumb si Shheideh, apoi criza Carmen Dan si acum catastrofa Dancila. Concluzia este ca filmul «Suleiman Magnificul» ar trebui interzis pentru ca, pe fondul lipsei de cultura, poate crea monstri", a povestit Cătălin Ivan, pe pagina sa de Facebook.

Back To Top