Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

ecaterinaandronescuEcaterina Andronescu, senator PSD și vicepreședinte al partidului, a declarat la Digi24 că protestele din ultimele zile organizate în București și mai multe oraşe mari strică imaginea ţării în afară și acreditează ideea că România este un stat instabil și neguvernabil. Senatorul PSD a mai spus că își dorește o justiție independentă și nu vede „care ar fi articolele care afectează independența Justiției”.

Parlamentarul social-democrat a mai afirmat că, din informaţiile sale, unii oameni ar fi fost scoşi în stradă şi aduşi în Capitală.

"Nu sunt din categoria celor care ar aplauda sau ar susține, sau nu s-ar bate cu toate resursele de care dispune împotriva celor corupți. Avem instituții în statul acesta. Vom avea în continuare legi care nu îi vor împiedica pe cei din aceste instituții să îi ancheteze pe bază pe probe pe corupți. Ce mă îngrijorează în aceste demonstrații nu e faptul că oamenii au ieșit în stradă. E dreptul lor de a protesta față de lucruile care îi nemulțumesc. Dacă aceste demonstrații generează instabilitatea țării, dacă ele transmit un mesaj în afară că România este într-o țară neguvernabilă, atunci trebuie să își asume repsonsabilitatea toți cei care poate din spate i-au îndemnat să iasă. De ce fac această precizare? Pentru că pot să vă transmit mesajele care spun că unii primari, vă dau exemplu un mesaj primit de cineva din Roman, au plătit transportul celor care au ieșit în stradă. Dacă ies pentru că sunt nemultțumiți este dreptul lor constituțional și trebuie să îi respectăm. Dacă cineva vrea să arate că România este o țară neguvernabilă, trebuie să își asume responsalibitatea", a afirmat Ecaterina Andronescu, pentru Digi 24.

"Codurile penale nu au fost modificate. În ce privește cele trei legi care au trecut prin Parlament, sunt departe de a fi intrat în vigoare. Sunt pe masa CCR și dacă Curtea va decide că anumite articole sunt neconstituționale, acele articole trebuie modificate urgent. Îmi doresc o justiție independentă. Nu am văzut care ar fi articolele care afectează independența Justiției, pentru că eu cred că într-un stat de drept Justiția trebuie să fie independentă", a mai afirmat aceasta.

În replică, primarul oraşului Roman s-a declarat şocat de declaraţia făcută de Ecaterina Andronescu., după ce aceasta afirmase că anumiți primari - și a menționat numele orașului Roman - au finanțat transportul protestatarilor, sâmbătă, la amplul protest de la București. Primarul Lucian Micu spune că vrea să o dea în judecată pe Ecaterina Andronescu şi îi cere şi demisia de onoare din funcţia de senator, mai relatează Digi 24. „E ca un şoc pentru mine declaraţia pe care a făcut-o. Un lucru total neadevărat şi voi analiza împreună cu jurişti din primărie dreptul de a o acţiona în judecată pentru astel de afirmaţii”, a declarat pentru Digi24 primarul Lucian Micu. „Dacă se demonstrează că eu am intrevenit în vreun fel sau am organizat în vreun fel vreo astfel de deplasare, sunt dispus să-mi prezint demisia. Însă dacă se demonstrează că nu e nimic adevărat, aştept demisia de onoare din funcţia de senator a doamnei Andronescu. Pentru că mi se pare o afirmaţie gravă care mă lezează atât personal, cât şi municipiul Roman în ansamblul său”, a spus primarul liberal.

Back To Top