Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

O postare distribuită masiv pe paginile filialelor PSD a creat vâlvă în on-line. Așa-zisele dezvăluiri făcute de un presupus site de știri, cum că Tudor Chirilă, cunoscut susținător al mișcării "#rezist", ar fi plătit de Soros, pe filiera PRO TV, au fost răspândite rapid pe Facebook. Artistul a răspuns imediat atacului, pe care îl cataloghează drept un "fake news".

Postarea inițială cică ar evidenția legătura între "banii lui Soros și filiera #rezist din audiovizual". Articolul descrie modalitatea prin care Chirilă ar fi recompensat pentru poziția sa față de această mișcare, el fiind păstrat de postul amintit ca "vector de promovare", deși și-a spus răspicat opiniile încălcând, astfel, prevederile stipulate în contractul dintre artist și CME, compania mamă a trustului Pro. Cam la asta se rezumă așa-zisele dezvăluiri.

Față de această postare, care a fost distribuită masiv, inclusiv pe pagini ale unor filiale PSD, Tudor Chirilă a avut o reacție fermă. "Se pare ca deranjez destul de tare daca pesedistii au inceput sa distribuie cu disperare paginile de fake news cu acoperire de pamflet. Sigur, autorii sunt aproape simpatici si poate ar merita un internship la Times New Roman. Trofeul «Noaptea Mintii» se acorda in unanimitate pentru fraza "gruparea jurnalistilor independenti de investigatii care lucreaza in underground-urile internetului si avand conexiuni bine ancorate in Facebook. P.S. Totusi nu strica sa raportam shocknews.ro, sa curatam un pic «undergroundurile internetului»", a scris Tudor Chirilă, tot pe Facebook.
Sursa imagini: Facebook

Back To Top