Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

semcu_adrian1Consiliul Local Ploieşti, adică acel for care adoptă, la nivel local hotărâri cu valoare de lege în acest oraş, a reuşit performanţa să adopte o astfel de hotărâre… ilegală. Cel puţin aşa susţin liberalii ploieşteni. Această hotărâre, care a fost adoptată anul trecut, dă operatorului de apă şi canal Apa Nova, care deţine monopol în Ploieşti pentru aceste servicii, posibilitatea de a factura servicii de canalizare inclusiv ploieştenilor care nu sunt branşaţi la sistemul de canalizare al oraşului, sistem administrat de Apa Nova.

Având această bază „legală”, Apa Nova a început să trimită către ploieştenii care nu sunt branşaţi la canalizare notificări prin care îi anunţă că, dacă nu se branşează în trei luni la sistemul de canalizare, vor plăti, oricum, acest serviciu.

george_botezDezvăluirea a fost făcută astăzi, într-o conferinţă de presă, de către avocatul Sorin George Botez, membru PNL. Acesta a arătat că hotărârea Consiliului Local Ploieşti numărul 90 din 2010 este ilegală şi vrea ca acest act să fie modificat.

Liberalii propun ca ploieştenii care locuiesc pe străzi branşate la sistemul de canalizare dar care nu au locuinţele racordate la canalizare să beneficieze nu de trei luni, ci de jumătate de an pentru a realiza astfel de branşamente, având în vedere că o lucrare de acest gen poate costa câteva zeci de milioane de lei vechi. O altă propunere a PNL Ploieşti este aceea ca familiile cu venituri reduse să nu fie nevoite să se supună acestei hotărâri, având în vedere că nu poţi obliga un om cu dificultăţi financiare să facă o investiţie pe care nu şi-o permite şi de pe urma căreia câştigă un operator privat.

Avocatul Sorin George Botez a notificat deja Apa Nova, anunţându-i pe reprezentanţii acestei firme că nu au dreptul de a-i obliga pe ploieşteni să plătească un serviciu de care nu beneficiază. Până acum, Apa Nova nu a răspuns notificării lui Botez şi nici nu a avut o reacţie oficială la dezvăluirile făcute de liberalii ploieşteni. (Daciana Ilie)

Sursa foto 2 (George Botez): altphel.ro

Back To Top