Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

semcu_adrian3Politicienii din opoziţie au reacţionat dur la decizia Guvernului de a evacua bolnavii din cele 67 de spitale care vor fi transformate în cămine de bătrâni. Preşedintele PNL Prahova, Adrian Semcu, a susţine că „felul în care Guvernul condus de Emil Boc de comportă cu bolnavii se numeşte genocid”.

„Guvernanţii noştri demonstrează, încă o dată, chiar dacă nu mai era cazul, că sunt complet rupţi de realităţile cu care românii se confruntă zi de zi. A trimite acasă un pacient internat într-un spital se numeşte crimă.
Prin refuzul de a deconta servicii medicale spitalelor propuse pentru desfiinţare, Emil Boc şi secunzii lui de la Palatul Victoria trimit acasă sute de bolnavi din toată ţara. Felul în care Guvernul condus de Emil Boc se comportă cu bolnavii se numeşte genocid”, a declarat Adrian Semcu.

Liderul liberalilor prahoveni acuză că Ministerul sănătăţii i-a minţit pe reprezentanţii autorităţilor locale. Semcu aminteşte că, în urmă cu o lună, secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Cristian Anton Irimie, a purtat la Ploieştidiscuţii cu primarii şi managerii de spitale, cărora le-a spus că decizia privind menţinerea spitalelor aparţine exclusiv consiliilor locale.  

„Din păcate, încă o dată Guvernul nu îşi respectă promisiunile şi calcă în picioare deciziile luate la nivel local”, a spus preşedintele PNL Prahova.

Supărarea liberalilor în ceea ce priveşte deciziile Guvernului de a desfiinţa spitale este cu atât mai mare cu cât, în Prahova, două dintre unităţile sanitare trecute pe lista spitalelor transformate în cămine de bătrâni se află în localităţi conduse de primari PNL, aceste localităţi fiind Urlaţi şi Bălţeşti.

Patru spitale din judeţul Prahova se află pe lista cu cele 67 de spitale propuse de Guvern pentru transformare în cămine de bătrâni, în cadrul programului de interes naţional „Dezvoltarea reţelei naţionale de cămine pentru persoane vârstnice”.

Este vorba despre Preventoriul TBC din Poiana Ţapului şi de centrele de sănătate din Plopeni, Bălţeşti şi Urlaţi.

Consiliul Local Buşteni, care are în administrare Preventoriul TBC din Poiana Ţapului a fost de acord cu reprofilarea acestuia în cămin pentru bătrâni. Consiliile locale din Plopeni, Bălţeşti şi Urlaţi au adoptat hotărâri prin care decis păstrarea spitalelor în forma în care ele au funcţionat până acum. (Daciana Ilie)

Back To Top