Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Senatorul PSD de Prahova Radu Oprea, pe care social-democrații l-au anunțat ca ministru pentru Mediul de Afaceri, a ținut să lămurească situația anchetei derulate acum doi ani, care l-a vizat.

"Nu este un proces astăzi pe portalul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, lucrurile au fost tranşate de mult, cred că la începutul anului 2016 când o instanţă, camera preliminară la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, s-a pronunţat şi a fost trimis dosarul înapoi către procuror, decizia rămânând definitivă. De aceea, este o ştire aş putea să-i spun falsă, sau lucrurile nu sunt foarte bine înţelese şi cred că lucrurile pot fi foarte uşor lămurite dacă există curiozitatea de a urmări portalul Ministerului Justiţiei. Deci, nu există astăzi niciun proces" a declarat senatorul Radu Oprea, ministru desemnat pentru Mediul de Afaceri, pentru News.ro.
Acesta a spus că nu a mai fost chemat pentru declarații, în acest dosar.
"Subiectul acesta, atâta timp cât s-a pronunţat deja o instanţă, cred că nu mai este despre ce susţin eu. Susţinerea mea a fost întotdeauna că nu sunt vinovat de evaziune fiscală, sub nicio formă şi cred că lucrurile acestea au fost foarte bine înţelese de către instanţă. Dacă s-ar fi întâmplat să am o problemă, nu aş mai fi candidat pentru al doilea mandat de senator" a mai spus Radu Oprea, pentru sursa citată.
Sursa foto: republica.ro

Back To Top