Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

gratiela gavrilescuMinistrul propus al Mediului, Graţiela Gavrilescu, preşedintele ALDE Prahova, a afirmat, luni, în comisiile reunite de specialitate din Parlament, că la nivelul ministerului se lucrează în continuare la un proiect privind înlocuirea timbrului de mediu, declarând că nu are în vedere o nouă penalitate sau o nouă taxă de înmatriculare pentru cei care vor să-şi cumpere o maşină second hand, ci doar "să respirăm un aer mai curat".

"Anul acesta, mi-am propus ca bugetul AFM (Administraţia Fondului pentru Mediu, n.r.) să fie adoptat la finele lunii februarie - începutul lunii martie. Prin bugetarea din Fondul de Mediu vom avea fonduri pentru sistemele de instalaţii privind gestionarea deşeurilor. Cât priveşte timbrul de mediu, spun că, decât să ne grăbim să facem lucruri nu tocmai benefice, mai bine lucrăm cu paşi mai înceţi. Proiectul nu este încă finalizat. Nu ne dorim să punem o nouă penalitate sau o nouă taxă de înmatriculare pentru cei care vor să-şi cumpere o maşină second hand. Ne dorim doar să respirăm un aer mai curat. Vrem să facem o proiect responsabil pentru generaţiile viitoare", a afirmat Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, citată de România TV.

Graţiela Gavrilescu a primit luni aviz favorabil din partea comisiilor reunite de specialitate ale Parlamentului, cu 18 voturi pentru şi şase împotrivă, mai notează sursa citată.

Back To Top