Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Prioritatea PSD este liderul Liviu Dragnea, nicidecum binele României, a acuzat senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și prim-vicepreședinte al Partidului Național Liberal. Acesta spune că obiectivele guvernamentale servesc exclusiv "dorinței liderului PSD de a-și rezolva problemele pe care le are și de a-și conserva puterea în principalul partid de guvernământ".
"Am urmărit cu atenție dezbaterile legate de cel de-al treilea guvern PSD din ultimul an și m-am întrebat care ar putea fi sloganul Guvernului Dăncilă? «Romania first», adică «România pe primul loc»? Nici vorbă, stimați colegi. Fără nicio îndoială, sloganul noul guvern PSD va fi «Dragnea first» sau, dacă preferați în engleză, «Daddy first". Adică «Dragnea înainte de toate». Stimați colegi, asistăm la o personalizare fără precedent a obiectivelor guvernamentale, acestea neavând, în realitate, nicio legătură cu agenda cetățeanului, fiind exclusiv expresia dorinței liderului PSD de a-și rezolva problemele pe care le are și de a-și conserva puterea în principalul partid de guvernământ. Simțul măsurii, atât de important într-o democrație, pare că a dispărut din coaliţia de guvernare. Dacă mâine ar putea, PSD ar accepta să-i pună liderului PSD tablouri cu poza lui în sălile de clasă. L-ați văzut pe liderul PSD după ședința Comitetului Executiv, când a fost mazilit Mihai Tudose? Când a ieșit să spună nu are mână bună la prim-miniștri și că o să-i lase pe colegi să-l aleagă pe următorul. Avea nevoie Liviu Dragnea să mintă în acel moment milioane de români? Sigur că nu avea! Din păcate, pare că minciuna i-a devenit reflex. Din păcate, pare că minte când nu este necesar. Din păcate, ca să citez pe cineva, pare că minte cu personalitate. dar nu asta ar fi problema. Dar adevărat problemă este, domnule Liviu Dragnea, este că aveți o părere foarte proastă despre români, dacă îndrăzniți să-i mințiți în halul acesta. Partidul Național Liberal ar avea multe întrebări la care doamna Viorica Dăncilă ar trebui să răspundă, înaintea votului din parlament. Și eu o să-i pun, în numele lui, câteva:
Credeți că legislația fiscală trebuie modificată în acest an sau menținută? Vă întreb acest lucru în contextul în care o seamă de investitori relevanți și-au luat gândul de la România anul trecut, după ce Guvernul PSD a schimbat regulile jocului o dată la câteva luni.
Susțineți aberațiile din așa-zisa Revoluție fiscală? Ne mai pregătește domnul Vîlcov alte aberații pe viitor?
Aveți un buget votat de Parlament și o serie de obiective de investiții care nu au prevăzută finanțare bugetară. Nu credeți că a venit vremea să renunțați la autostrăzile făcute e hârtie și să începeți să le faceți și în realitate?
Cum credeți că veți putea să faceți performanță, în condițiile în care miniștrii sunt aleși după lupte între organizații, nicidecum pe criterii de competență profesională?
Cred ca ar fi justificat de asemenea să aflăm dacă România înțelege ce se întâmplă astăzi în lume sau dacă suntem pe cont propriu. La Summit-ul de la Davos, România a absentat. În principal din cauza cutremurelor din PSD, care au demolat guvernul precedent.
Ce urmează? Instabilitate și consum sau stabilitate și investiții?
Din păcate, răspunsurile doamnei Dăncilă și ale PSD la întrebările noastre sunt atât de previzibile. În urmă cu un an, PSD promitea o guvernare social-democrată și ne-a dat trei. Dragnea first, Daddy first, Dragnea înainte de toate? PNL va vota pentru o Românie înainte de toate, deci împotriva Guvernului condus de doamna Viorica Dăncilă", a spus președintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, la tribuna Parlamentului, cu prilejul ședinței pentru învestirea Guvernului Dăncilă, cel de-al treilea pe care PSD îl formează de la câștigarea alegerilor parlamentare.

Back To Top