Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu a luat parte, luni, ca membru al comisiei pentru Administrație Publică, la audierea lui paul Stănescu, noul ministru de resort. În opinia acesteia, procedura a fost mai degrabă o "parodie", scenariul repetându-se în toate comisiile.
"La audierea în comisiile reunite pentru Administrație Publică a vechiului și noului ministru de resort, Paul Stănescu. Ca și la precedentele două audieri de miniștri propuși de PSD în ultimul an în guvernele Grindeanu și Tudose, ședința comisiei a fost o parodie. Noi, parlamentarii Opoziției, am fost obligați să ne restrângem timpul pentru întrebări la minimum, iar dl. Paul Stănescu a dat răspunsuri evazive", a povestit Cătălina Bozianu.
Aceasta a relatat că "același scenariu s-a repetat la toate comisiile în care au fost audiați miniștri", comentând că acest fapt "confirmă disprețul cu care Liviu Dragnea și acoliții săi tratează democrația parlamentară".
Luni, persoanele propuse pentru funcțiile de miniștri în Guvernul Dăncilă au fost audiate în comisiile de specialitate ale Parlamentului. În aceeași zi, noul Guvern a și primit votul de învestire, iar membrii Cabinetului au depus, până seara, jurământul, ajungând, în aproximativ 12 ore, miniștri cu drepturi depline.
Sursa: Facebook/ Cătălina Bozianu

Back To Top