Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

PSD s-a mândrit cu noul Guvern, ascunzând atributele din sfera competenței sub altele superficiale, ca de exemplu tinerii care fac parte din Executiv sau numărul mare de femei care dețin portofolii în Cabinetil Dănicilă, începând cu premierul. Contează astfel de lucruri, se întreabă deputatul PMP de Prahova, Cătălina Bozianu.

"Lauda de sine a pesediștilor pe subiectul prezenței femeilor în noul guvern Dragnea (Dăncilă) nu miroase a bine. Nu miroase a bine, întrucât simplul fapt că un ministru este femeie nu are, în esență, nicio valoare. Important este cât de competent, performant și onest este acel ministru. Deși sunt femeie, nu cred că, în politică, genul ocupanților de funcții publice are vreo importanță. În a fi femeie nu ai nici un merit. În a fi competent/incompetent, meritul/vina îți aparține în totalitate", subliniază parlamentarul.
Dintre cei 28 de membri ai Guvernului Dăncilă, nouă sunt femei. Este vorba despre premierul Viorica Dăniclă, Grațiela Gavrilescu (viceprim-ministru și ministru al Mediului), Ana Birchall (viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României), Carmen Dan (ministrul Afacerilor Interne), Lia Olguța Vasilescu (ministrul Muncii), Rovana Plumb (ministrul Fondurilor Europene), Sorina Pintea (ministrul Sănătății), Natalia Intotero (ministrul pentru Românii de Pretutindeni).
Sursa: Facebook/Cătălina Bozianu

Back To Top