Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Senatorul Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova și prim-vicepreședinte al PNL pentru mediul de afaceri, și-a exprimat din nou îngrijorarea cu privire la efectele pe care revoluția fiscală le are asupra afacerilor, în special când vine vorba despre întreprinderi mici și mijlocii.

Acesta a subliniat că, la acest moment, îngrijorarea din rândul patronilor este un fenomen de masă, pentru că "60% dintre ei sunt nevoiţi să facă concedieri". "E a nu ştiu câta oară când aud, chiar din zona asociativă a mediului de afaceri, că nici un agent economic din ţară nu a primit cu satisfacţie bulibăşeala de măsuri fiscale. Dimpotrivă! Aflu, fără prea mare surprindere, că 1 din 2 agenţi economici vor să concedieze oameni, pentru că majorarea artificială a salariului minim şi revoluţia fiscală, le-a adus, fără nici o justificare, creştere costurilor cu peste 25%, dintr-o singură lovitură. Pentru cei mai mulţi, nu e o opţiune: ori concediază, ori închid afacerea. Rămân la convingerea că neşansa a făcut să avem un guvern PSD, total incompetent, chiar într-un moment economic favorabil, atunci când ar fi trebuit să sprijinim agentul economic român să fie mai puternic, mai competitiv, mai dinamic pe piaţa europeană", a comentat Iulian Dumitrescu.

Acesta a reacționat după ce Florin Jianu, președintele Consiliului Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), a prezentat concluziile alarmante ale unui studiu realizat de asociația patronală, pe un eșantion de circa 1.800 de IMM-uri, și axat pe impactul pe care măsuri precum creșterea salariului minim și transferul contribuțiilor de la angajator la angajat îl au asupra IMM-urilor (VEZI DETALII).

Back To Top