Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputat PNL de Prahova Roberta Anastase a participat, la începutul lunii martie, în calitate de vicepreședinte al Adunării Parlamentare a Organizației de Cooperare Economică la Marea Neagră (APCEMN) și de șef de delegație, la reuniunea specială a Comisiei Permanente a APCEMN. Evenimentul a  fost organizat cu prilejul aniversării a 25 de ani de la înființarea APCEMN.

În marja reuniunii Comisiei Permanente, Roberta Anastase, vicepreședintele APCEMIN și șeful delegației României, a susținut la întâlnirea din 1 martie, derulată la Istanbul, o intervenție cu ocazia aniversării a „25 de ani de cooperare interparlamentară în regiunea OCEMN”. Parlamentarul de Prahova a subliniat că, în ciuda eforturilor pentru promovarea cooperării si a securității in regiune, Marea Neagră este marcată de profunde turbulențe, crize și conflicte, remarcând că, „după încheierea Războiului Rece, țările din regiune au făcut pași importanți în direcția stabilizării interne si a construirii unor instituții democratice, a dezvoltării economice si a promovării drepturilor omului”. Roberta Anastase a reiterat, cu acest prilej, importanța dialogului si cooperării, în vederea realizării unor acțiuni cu rezultate concrete, un mesaj pe care a pus accent în repetate rânduri, cu prilejul reuniunilor anterioare în cadrul APCEMN.

Referindu-se la aniversarea 25 de ani de la înființarea forului, deputatul PNL a arătat că statele membre ale OCEMN au oportunitatea unică de a maximiza potențialul economic al regiunii, astfel ajungându-se la un nivel de bunăstare economică și socială dorit de cetățenii din această zonă.

Tot pe 1 martie, la Istanbul, a avut loc și reuniunea Grupului de lucru privind Regulile de Procedură ale APCEMN, unde au fost luate în discuție amendamentele venite din partea delegațiilor parlamentare naționale, menite să conducă la îmbunătățirea regulilor de procedură atât ale Adunării, cât şi ale Secretariatului Internațional al APCEMN de la Istanbul.

Back To Top