Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Agenția pentru Protecția Mediului Prahova a răspuns la o solicitare de informații adresată de parlamentarul USR de Prahova Dan Rădulescu, după incidentul petrecut acum două săptămâni, când o pasarelă s-a prăbușit peste calea ferată, în apropierea Gării de Vest din Ploiești. Deputatul a arătat că o posibilă cauză ar putea fi poluarea, care afectează inclusiv construcțiile (VEZI DETALII). Numai că autoritățile s-au ferit să pună punctul pe "i", oferind detaliile care ar fi putut confirma sau infirma această ipoteză.

 

"Pe 22.02, o pasarelă s-a prăbușit peste calea ferată din apropierea Gării Ploiești Vest, iar traficul feroviar a fost întrerupt într-unul dintre cele mai importante noduri feroviare. Pentru a studia calitatea aerului din zona pasarelei și impactul poluării asupra structurii acesteia, am solicitat Agenției de Mediu, pe 28.02.2018, graficele zilnice care consemnează concentrația compușilor SO2, NO2, PM10, O3, HNO3 și a clorurilor pe perioada ultimilor 5 ani în zona sus amintită. Răspunsul primit a fost complet în afara cerințelor, ceea ce îmi confirmă sustragerea autorităților de la asumarea responsabilității. Mi-au fost indicate doar măsurătorile de la cele șase stații regăsite deja pe site, prezentate pe ani, nu pe zile. Datele cerute sunt dintr-o zonă despre care nu aveam informații publice, locul menționat fiind situat la 1.8 Km de cea mai apropiată stație APM (Stația PH1). Locul se află la 2.8 km de stația PH5 și 3 km de stația PH2. În consecință, am cerut din nou să mi se comunice valorile pentru punctul Gara de Vest în perioada menționată", a anunțat deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu.

Acesta arată că în presa locală și centrală au apărut avertizări cu privire la situația critică în care se află și alte obiective ce ar putea avea aceeași soartă ca a pasarelei prăbușite în februarie, punând în pericol securitatea oamenilor și a traficului feroviar (VEZI DETALII). Rădulescu s-a oferit, de exemplu, la așa-numitul pod de lemn, care leagă străzile Depoului și Mehedințeanu.  "Cum cea mai apropiata stație APM (PH5) se situează la 1.3 km de acest loc, am cerut, de asemenea, valorile acelorași parametri (SO2, NO2, PM10, O3, HNO3 și cloruri) măsurate pe perioada ultimilor 5 ani", a mai anunțat parlamentarul.

Sursa: Facebook/ Dan Rădulescu

Back To Top