Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Consilierii județeni din Prahova au adoptat, miercuri, la Ploiești, "Declarație de reunire", într-un gest simbolic prin care au răspuns numeroaselor inițiative locale de peste Prut, unde au fost de asemenea adoptate, pe plan locale, astfel de documente.

Printre altele, prin declarația semnată pe 7 martie, Consiliul Județean Prahova "își exprimă solidaritatea față de toate Consiliile Raionale și Județene din Republica Moldova care și-au afirmat deschis aspirațiile de reîntregire națională" și "îndeamnă toate unitățile administrativ-teritoriale din republica Moldova și România să urmeze cu încredere și curaj acest exemplu de demnitate națională".

În județ, Partidul Mișcarea Populară duce demersul mai departe, către fiecare localitate.

"Nicolae Măruntu și Adrian Tomoșoiu, colegii noștri care ne reprezintă în Consiliul Județean, se numără printre semnatarii «Declarației de reunire» cu Basarabia. Fiind singurul partid politic care și-a asumat ca proiect național Unirea, Partidul Mișcarea Populară salută declarația Consiliului Județean, act care plasează Prahova în poziția de prim județ românesc ai cărui reprezentanți aleși afirmă în mod oficial și public adeziunea la acest proiect. În același timp, la inițiativa deputatului Cătălina Bozianu, președintele PMP-Prahova, consilierii locali ai partidului din toate localitățile prahovene vor propune forurilor din care fac parte să preia modelul Consiliului Județean și să voteze declarații similare de Unire. În primul rând, la Ploiești, prin colegii noștri Claudia Sălceanu și Bogdan Hodorog", a anunțat PMP Prahova.

"Vom promova Unirea în toate consiliile locale prahovene în care PMP este reprezentat", a declarat deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu.

Back To Top