Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Datele publicate de Institutul Național de Statistică la începutul acestei săptămâni arată o creștere record a ratei inflației (VEZI DETALII), care a atins nivelul de 4,72%, cel mai ridicat din 2013 încoace.

 

"Prețurile au explodat, salariile nete au scăzut! Datele publicate de Institutul Național de Statistică demonstrează clar un singur lucru: PSD şi ALDE au minţit atunci când au promis cetăţenilor majorarea salariilor şi un trai mai bun. Singurele efecte palpabile ale acestor măsuri aberante sunt scăderea salariilor nete cu 5,5% şi o explozie a preţurilor de consum. Cu alte cuvinte o deteriorare a calităţii vieţii cetăţenilor!" a comentat deputatul PNL de Prahova Roberta Anastase.

Inflaţia a urcat în februarie la 4,7%, faţă de aceeași perioadă a anului trecut, iar faţă de ianuarie 2018 creşterea este de 0,3%, potrivit informațiilor făcute publice de Institutul Naţional de Statistică. Rata anuală a inflaţiei se referă la creşterea preţurilor de consum într‐o lună din anul curent, faţă de aceeaşi lună a anului precedent.

Back To Top