Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

USR este singurul partid parlamentar care nu a avut semnături pe proiectul de lege depus la Camera Deputaților, o nouă încercare de creare a cadrului legislativ pentru acordarea unor pensii speciale foștilor primari, viceprimari, președinți și vicepreședinți de Consilii Județene.

Situația creată în Parlament, după depunerea acestui proiect (VEZI DETALII), care în forme anterioare a fost declarat neconstituțional, a stârnit reacții, cel puțin declarativ, inclusiv în partidele unora dintre inițiatori. Aleșii USR au fost singurii care nu s-au regăsit, însă, pe lista celor ce au semnat inițiativa. Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a făcut și o paralelă între prevederile actualului proiect și un subiect pe care parlamentarul l-a abordat în urmă cu puțin timp (VEZI DETALII), cu impact asupra a milioane de copii, nu vizând doar o categorie restrânsă, cum e cea a foștilor edili:

"În luna decembrie a anului trecut, fostul ministru al învățământului, Liviu-Marian Pop, îmi răspundea că este imposibil să se normeze câte un consilier școlar ori psiholog la 400 de elevi, deoarece: «acest fapt ar avea un impact semnificativ asupra bugetului consolidat al statului»...

Se pare că acest argument nu contează ...

«Parlamentari de la toate partidele politice exceptând USR au depus un proiect de lege care prevede acordarea de pensii speciale pentru primari, viceprimari, preşedinţi și vicepreședinți de Consilii Județene, începând cu ianuarie 2019»

Deputatul PNL care a inițiat proiectul pentru pensiile speciale ale aleșilor locali va vota proiectul (...)«din solidaritate»: «Nu mă lasă sufletul să fiu împotriva aleșilor locali»".

Sursa: Facebook/ Dan Rădulescu

Back To Top