Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Partidul Mișcarea Populară va demara o campanie în care își propune să strângă un milion de semnături pentru susținerea inițiativei privind alegerea primarilor din două tururi de scrutin, așa cum s-a întâmplat până la alegerile din 2012. Deputatul de Prahova Cătălina Bozianu argumentează, printr-un eveniment recent, de ce revenirea la vechea modalitate de alegere a edililor este necesară.

Liderii PMP sunt gata să meargă până la a-i cere președintelui României convocarea unui referendum pe această temă, dacă semnăturile strânse prin campania derulată de formațiunea politică nu vor fi de ajuns în vederea promovării unei asemenea inițiative legislative. Anunțul a fost făcut, joi, de deputatul PMP Marius Pașcan.

Și din cadrul organizației Prahova vine un punct de vedere ferm care arată că, după două rânduri de alegeri locale în această formă, cu un singur tur, și în actualul context politic, se impune revenirea la vechiul tip de scrutin. Deputatul Cătălina Bozianu vede chiar congresul PSD, de la finalul săptămânii trecute, drept "cel mai bun argument că primarii trebuie aleși din două tururi de scrutin". Aceasta a lansat un apel către colegii din opoziție, cerându-le să se alăture demersului PMP, astfel încât "România să nu se transforme într-un PSD mai mare”.

"Congresul PSD de duminica trecută a arătat că actualul partid de guvernământ nu se schimbă. Am văzut aceleași metehne de partid-stat, care are ca obiectiv doar eternizarea la putere cu orice preț, prin orice mijloace. PSD și Liviu Dragnea ne-au anunțat, fără echivoc, că sunt dispuși să facă orice pentru a deține toată puterea, atât la nivel central, cât și la nivel local. Faptul că PSD a ales, duminică, să meargă pe linia unei mini-dictaturi interne a d-lui Dragnea este o problemă care îi privește, mai ales, pe liderii și pe membrii acestui partid. Faptul că PSD intenționează să extindă acest model la nivelul întregii țări este o chestiune care ne privește pe toți. Dintr-o mini-dictatură PSD, românii nu au decât de pierdut. Instabilitatea politică generată de setea de putere a d-lui Dragnea, lipsa cronică de soluții pentru mediul privat, minciunile și pomenile electorale dovedite într-un an și jumătate de guvernare sunt argumente suficiente că opoziția trebuie să acționeze rapid și unitar pentru a împiedica planul anunțat în mod festivist la congresul PSD", a explicat Cătălina Bozianu, deputat PMP de Prahova.

"Un prim pas pe care îl putem face împreună, membrii partidelor de opoziție, este să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a pune presiune pe guvernanți să modifice legea alegerilor locale în sensul revenirii la alegerea în două tururi a primarilor. Iar presiune eficientă nu putem pune fără sprijinul românilor. Tocmai de aceea, noi, Partidul Mișcarea Populară, inițiem o campanie națională de strângere de semnături pentru susținerea acestei inițiative menite să redea legitimitatea democratică primarilor și să oprească planul de acaparare totală a puterii politice din România al lui Liviu Dragnea și al partidului pe care și l-a subordonat", a anunțat parlamentarul de Prahova.

Lansez, de aceea, un apel public colegilor din opoziție, indiferent de partidul din care fac parte, să se alăture demersului nostru. Dacă nu ne unim forțele în acest proiect, riscăm ca Liviu Dragnea să transforme România într-un PSD mai mare.

Back To Top