Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Pentru că autoritățile nu s-au agitat absolut deloc - șocant, nu alta! - să verifice o ipoteză argumentată și care pare pertinentă pertinentă, cu privire la incidentul din 22 februarie, când o pasarela s-a prăbușit peste liniile de cale ferată de la Gara de Vest (VEZI DETALII), deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a început să caute el însuși răspunsuri care, din aproape în aproape, ca să descopere pe cont propriu cauza evenimentului de la finalul lunii trecute, unul care putea fi o adevărată tragedie.

"Pentru clarificarea prăbușirii pasarelei din Ploiești (care a avut o vechime de peste 40 de ani) și pentru a preîntâmpina căderea sau deteriorarea altor construcții care pot periclita siguranța populației, este nevoie de un studiu riguros privind calitatea aerului în zonele acestor obiective, precum și schimbările fizico-chimice induse de poluanți (incluzând efectele corozive), în reacție cu fierul, cu betonul, cu diferitele structuri metalice sau din lemn etc. Este foarte probabil ca un amestec de SO2, H2S, Cl2 să genereze efecte grave asupra construcțiilor (cu formarea unor compuși secundari Fes, H2, HCl etc). Pentru a rezolva aceste probleme, am trimis o solicitare către Veolia, pentru a-mi comunica ce tipuri de vopsea au fost folosite. Cu toate că o parte din vopseluri asigură protecția fierului împotrivă oxidării cauzate de umiditate, de apă, nu toate vopselurile folosite sunt rezistente și împotriva reducătorilor, adică a H2S. Totodată, am solicitat Veolia Energia Prahova S.A. și Primăriei Ploiești permisiunea colectării unor eșantioane din structura pasarelei căzute și realizarea unor fotografii ale diferitelor zone din structura pasarelei pentru analize de laborator specializate. Tot Primăriei i-am cerut să prezinte situația siguranței structurilor metalice, a celor din lemn și a podurilor rutiere ce asigură transportul în comun în Ploiești", a anunțat parlamentarul de Prahova.

Sursa: Facebook/ Dan Rădulescu

Back To Top