Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 PMP Prahova a început campania anunțată zilele trecute, în care membrii PMP care fac parte din Consilii Locale în județ vor semna propunerea de "Declarație de reunire a României cu Republica Moldova". Este vorba despre un gest simbolic prin care acești vor să-și demonstreze solidaritatea cu hotărârile similare adoptate în zeci de localități de peste Prut.

 

Consilierii locali ai Partidului Mișcarea Populară din Ploiești, Bogdan Hodorog și Claudia Sălceanu, au depus, vineri, propunerea de "Declarație de reunire a României cu Republica Moldova". Textul declarației urmează modelul votat, acum o săptămână, de consilierii județeni prahoveni. "Ne exprimăm speranța și încrederea că, în proxima ședință a Consiliului Local Ploiești, reprezentanții tuturor partidelor vor urma exemplul consilierilor județeni și vor vota în unanimitate Declarația", au transmis reprezentanții PMP Prahova.

La inițiativa Cătălinei Bozianu, deputat și președinte al PMP-Prahova, toți consilierii locali ai PMP din comunele și orașele din județ vor propune declarații de reunire (VEZI DETALII). Acest lucru s-a întâmplat în Brazi, unde propunerea a fost trecută pe ordinea de zi a următoarei ședințe a Consiliului Local.

Back To Top