Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul USR de Prahova a transmis către OMV o solicitare prin care cere reprezentanților companiei să informeze opinia publică referitor la investițiile pe care intenționează să le facă în echipamente menite să diminueze impactul activității sale asupra mediului înconjurător. Cererea formulată de acesta vine la câteva zile după ce grupul a anunțat că ia în calcul să crească activitatea din sectorul petrochimiei, la  Petrobrazi (VEZI DETALII).

 

"Capacitatea de producţie în sectorul petrochimic deţinută de grupul OMV a crescut de la 1,8 milioane de tone în 2005, la 2,5 milioane de tone în 2017 şi urmează să crească şi mai mult, la 2,8 milioane de tone, la nivelul anului 2025. În premieră pentru România, în strategia OMV apare, pe lista de proiecte, evaluarea potenţialului rafinăriei Petrobrazi pentru petrochimie. În total, investiţiile în partea de rafinare vor ajunge la un miliard de euro în perioada 2018-2025, iar o parte din sumă va merge către creşterea producţiei în materie de petrochimie.

Dat fiind venitul operaţional provenit din activitatea de petrochimie de 104 milioane de euro în 2010, care a crescut însă de două ori şi jumătate până în 2017 (245 milioane de euro), iar estimarea este de 300 de milioane de euro în 2025, am trimis o scrisoare deschisă către OMV, prin care am cerut informații privitoare la cuantumul investițiilor în echipamente care să îmbunătățească impactul activității companiei asupra mediului", a anunțat deputatul USR.

Sursa: Facebook/ Dan Rădulescu

Back To Top