Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Deputatul PSD de Prahova Laura Moagher a lansat, marți, de la tribuna Parlamentului, un apel către colegii săi, indiferent de partidul din care fac parte, subliniind rolul pe care stabilitatea politică îl are pentru țara noastră, cu atât mai mult în contextul tensiunilor de pe plan extern.

"M-am adresat tuturor colegilor parlamentari, printr-o declarație politică privind necesitatea asigurării unei stabilități politice indiferent de partidul din care facem parte. Am scos în evidență cele mai importante beneficii aduse mediului economic, social și cultural , reliefând faptul că absolut toți parlamentarii avem obligația morală față de România și față de poporul român ca să facem tot ce ne stă în putere pentru asigurarea drepturilor și libertăților cetățenilor și creșterea nivelului de trai al acestora", a declarat parlamentarul.

Redăm mai jos declarația deputatului PSD de Prahova Laura Moagher:

"Toţi cei prezenţi aici astăzi am pornit la drum în calitate de parlamentari, cu scopul de a depune toate eforturile pentru garantarea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor României şi prin activitatea noastră să contribuim la creşterea nivelului de trai al celor pe care îi reprezentăm.

Cu toţii suntem conştienţi că România reprezintă o oază de stabilitate într-un cerc de foc măcinat de tensiuni externe, care practic înconjoară ţara noastră. Acest atribut al stabilităţii politice şi al echilibrului trebuie menţinut de către noi toţi pentru că astfel putem pune bazele unei dezvoltări economice solide şi implicit a păcii sociale.

Destul de des ,din păcate, factori perturbatori au clătinat şi continuă să clatine stabilitatea mediului politic intern, perpetuând o stare generală de insecuritate şi instabilitate care nu face altceva decât să înăbuşe din faşă orice tentativă de predictibilitate economică.

De ce este importantă stabilitatea politică în România? Pentru că de aceasta depind creşterea economică, dezvoltarea ţării noastre şi implicit creşterea nivelului de trai al poporului român.

Ştim cu toţii că previziunile încurajatoare şi optimiste – previziuni pe care cu toţii le dorim îndeplinite – pot fi afectate de: şocuri externe, o recesiune galopantă în zona euro şi, foarte important, de instabilitatea politicii interne.

Acest ultim factor, deloc imprevizibil am putea spune, care se infiltrează permanent în viaţa noastră politică este crucial pentru dezvoltarea acestei naţiuni şi pentru bună starea noastră a tuturor.

Instabilitatea politică generează dezordine, lipsa unor măsuri calculate, prudente şi bine fundamentate, măsuri arbitrare, declaraţii ale factorilor politici care rămân şi influenţează negativ mediul economic şi societatea.

În România există un blocaj între instituţiile vitale ale statului, blocaj care poate fi spectaculos sau savuros, însă doar pentru media. Acest blocaj ne va costa şi ne costă în continuare din ce în ce mai mult.

Bătălia politică este importantă pentru că este o manifestare a democraţiei. Însă această bătălie este benefică cu condiţia ca ea să nu afecteze democraţia, dezvoltarea noastră ca naţiune, bunăstarea şi siguranţa oamenilor.

În mod realist, în următoarea perioadă putem crea premise bune pe termen mediu şi lung astfel încât să reuşim să atragem investitori străini şi să fim atractivi din punct de vedere al investiţiilor. Consider că ar trebui să ne concentrăm atenţia asupra creşterii ratei de absorbţie a fondurilor europene, fonduri cu ajutorul cărora putem spori investiţiile în infrastructură, cu scopul foarte clar de a stimula potenţialul de export.

România are multe oportunităţi şi rezerve de creştere şi toate acestea reprezintă un atu care ne oferă mult spaţiu pentru creştere economică.

Este imperativă însă potenţarea tuturor acestor oportunităţi. Haideţi să nu le „omorâm” prin instabilitate şi printr-un parcurs politic puţin constructiv!

Indiferent de culoarea politică, avem obligaţia morală şi datoria faţă de poporul român să ne unim eforturile pentru a construi din această ţară un loc cald, un loc  primitor, un loc cu care să ne mândrim  când  spunem ROMÂNIA! 

Să nu uităm că  obiectivele de ţară, sunt ale noastre, ale tuturor".

Back To Top