Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

usr fara penaliMai mulți parlamentari USR au organizat un protest, în plenul Parlamentului, față de modificările aduse legilor din domeniul justiției aduse în aşa-zisa "Comisie Iordache". Deputații USR s-au așezat în fața sălii de plen, de-o parte și de alta a tribunei, purtând tricouri albe pe care scrie „fără penali în funcții publice”.

Ei au început protestul când de la tribună vorbea deputatul USR Stelian Ion, membru al Comisiei speciale pentru legile justiției,  parlamentar care a participat la toate ședințele acestei comisii conduse de fostul ministru al Justiției Florin Iordache, relatează Digi 24. Parlamentarii protestatari sunt nemulțumiți de modul în care a lucrat Comisia Iordache. Ei au atras atenția că rapoartele comisiei au venit peste noapte, că nu a fost o dezbatere reală şi că reprezentanții puterii nu au fost de acord să fie sesizată Comisia de la Veneția cu privire la câteva puncte controversate din cele trei legi. Parlamentarii liberali, și ei nemulțumiți de modul de lucru al Comisiei Iordache, s-au ridicat în picioare în sala de plen, tot ca o formă de protest.

Comisia specială care a modificat legile justiţiei a dat marţi raport de admitere pentru Legea 303/2004 privind statutul magistraţilor şi Legea 317/2004 privind funcţionarea şi organizarea CSM. Printre cele mai importante modificări la cele două legi se află eliminarea preşedintelui României din numirea conducerii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Back To Top