Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Președintele PNL Prahova Iulian Dumitrescu, liderul grupului senatorilor liberali din Parlamentul României, a anunțat că partidul pe care îl reprezintă va depune o moțiune împotriva ministrului Fondurilor Europene, Rovana Plumb.

Prim-vicepreședinte al PNL pentru Mediul de Afaceri și Societate Civilă, Iulian Dumitrescu a anunțat moțiunea simplă pe care liberalii vor să o depună împotriva Rovanei Plumb, explicând de ce solicită demiterea acesteia din funcția pe care o deţine în Guvernul Dăncilă. "Partidului Naţional Liberal a luat decizia să iniţieze o moţiune împotriva ministrului Rovana Plumb. Moţiunea va fi depusă de grupul parlamentar al PNL din Senat. Este un demers prin care solicităm demiterea ministrului Fondurilor Europene pentru blocarea inacceptabilă a absorbţiei de fonduri europene, în condiţiile în care fondurile europene pot fi un motor de dezvoltare a economiei româneşti", a declarat Iulian Dumitrescu.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a catalogat actualul cabinet ca fiind "incapabil" să absoarbă fondurile europene și a arătat că "riscăm să pierdem sute de milioane, dacă nu chiar miliarde de euro din cauza incompetenţei şi relei voinţe a ministrului".

Sursa: Facebook/ Iulian Dumitrescu

Back To Top