Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

mircea cosma busturiMagistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au amânat pronunţarea în dosarul penal în care Mircea Cosma, Vlad Cosma, Răzvan Alexe şi Daniel Alixandrescu au fost trimişi în judecată de DNA Ploieşti. Sentinţa urma să fie comunicată astăzi, însă ICCJ a decis să amâne pronunţarea, pentru data de 26 martie, potrivit unor informaţii publicate de site-ul stiripesurse.ro.

Mircea Cosma, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean şi al PSD Prahova, a fost trimis în judecată de DNA Ploieşti într-un dosar în care e acuzat de abuz în serviciu, anchetatorii susţinând că politicianul ar fi atribuit contracte supraevaluate pentru întreţinerea drumurilor judeţene. Procurorii DNA mai spun că Răzvan Alexe ar fi dat mită, prin intermediul lui Vlad Cosma, deputat PSD la acea vreme, astfel încât mai multe societăţi pe care le controla să beneficieze de contracte, dar şi de decontarea rapidă a lucrărilor, în vreme ce Alixandrescu, la data faptelor director în CJ Prahova, s-ar fi ocupat ca respectivele contracte să le fie atribuite firmelor indicate.

Având în vedere calitatea de parlamentar deţinută la acea vreme de fiul lui Vlad Cosma, procesul se judecă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. La prima instanţă, magistraţii i-au condamnat pe toţi cei patru inculpaţi, cea mai aspră pedeapsă, de opt ani cu executare, fiind pentru Mircea Cosma, în vreme ce fiul său fusese condamnat la cinci ani de închisoare.

În luna februarie, Vlad Cosma a publicat o serie de înregistrări video şi audio, susţinând că procurorii DNA ar fi fabricat probe şi intimidat martori, atât în dosarul acesta, cât şi în alte cauze, care îi vizau pe Sebastian Ghiţă, fost deputat de Prahova, sau Andrei Volosevici, fost primar al Ploieştiului şi ulterior senator.

Back To Top