Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

ninsoare ploiesti martie 2018Deşi primarul Ploieştiului s-a arătat mulţumit, vineri, de modul în care au decurs intervenţiile pentru deszăpezirea drumurilor, apreciind că s-a putut circula "la negru" în ciuda precipitaţiilor abundente, reprezentanţii Partidului Social Democrat îi aduc critici dure. Într-un comunicat transmis astăzi, consilierii municipali PSD îl acuză pe edil de "nepăsare şi aroganţă" şi fac referire la o declaraţie a acestuia făcută cu o zi în urmă, când Dobre afirma că nu vede necesară închiderea unităţilor de învăţământ.

"Primarul Adrian Dobre a criticat decizia de suspendare a cursurilor în unităţile de învăţământ din Ploieşti. Domnia sa susţinea joi, 22 martie, că în municipiu vor fi întrunite toate condiţiile necesare pentru desfăşurarea în bune condiţii a cursurilor , inclusiv deszăpezirea străzilor. În această dimineaţă, natura nu prea l-a ascultat pe edilul Ploieştiului, iar planurile de deszăpezire a municipiului nu au dat roade. Străzile sunt pline de zăpadă, iar pe trotuare este o adevărată aventură off road pentru cetăţeni. PSD Ploieşti condamnă  atitudinea nepăsătoare a primarului Adrian Dobre faţă de cetăţenii care sunt obligaţi, şi la această oră, să suporte calvarul alb, atât pe străzi, cât şi pe trotuare", se arată într-un comunicat transmis vineri dimineaţă, semnat de consilierii municipali ai Partidului Social Democrat.

Consilierii PSD îl acuză pe primar de "nepăsare" şi "aroganţă". "Cu toate că se ştia despre codul portocaliu de ninsori abundente, edilul Ploieştiul a tratat totul cu deja obişnuita sa aroganţă şi nepăsare, fiind convins că meteorologii exagerează şi nu are cum să ningă în luna martie. Natura însă a demonstrat că meteorologii au avut dreptate, iar ploieştenii fac haz de necaz, postând imagini...apocaliptice pe reţelele de socializare. Treziţi-vă domnule Dobre! Ploieştiul are nevoie de deszăpezire, astăzi! Nu săptămâna viitoare şi nici peste o lună! Sau asteptaţi căldura verii? Şi dacă totuşi vreţi să rezolvaţi problema, sunaţi la Oradea, poate vă înscrie domnul primar Bolojan la cursuri de calificare la locul de muncă!", se încheie comunicatul.

În paralel, viceprimarul Cristian Ganea, preşedintele organizaţiei municipale a PSD, a comentat declaraţia lui Adrian Dobre. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, însoţită de mai multe fotografii făcute vineri la prima oră, vicele spune că ar fi existat mari probleme de trafic dacă unităţile de învăţământ rămâneau deschise astăzi. "Vă rog să priviţi aceste imagini, absolut sugestive, privind reinstalarea sezonului de iarnă în oraşul Ploieşti. Unele voci din administraţia publică locală au afirmat răspicat lipsa oportunităţii privind suspendarea cursurilor. Dumneavoastră, dragi ploieşteni, locuiţi şi vă desfăşuraţi activitatea în acest oraş. Vă imaginaţi cum ar fi arătat traficul din Ploieşti, la prima oră, dacă părinţii şi-ar fi dus, astăzi, copiii la şcoală? Eu sunt sigur că autorităţile trebuie să ia cele mai bune decizii pentru bunăstarea, sănătatea şi siguranţa locuitorilor acestui oraş şi consider că datoria noastră e să fim în teren şi să intervenim eficient. Avem mult de lucrat şi deficienţe de rezolvat!", a afirmat Cristian Ganea pe pagina personală de Facebook.

Back To Top