Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Mai multe localități din Prahova au urmat exemplul Ploieștiului și au răspuns invitației lansate de PMP, prin aleșii locali, de a semna Declarația de Reunire cu Republica Moldova.

 

În această săptămână, Consiliul Local Câmpina a votat Declarația de Reunire cu Republica Moldova. Același vot l-au dat și consilierii locali din comuna Șirna. "Consiliul Local Câmpina a votat Declarația de Reunire cu Republica Moldova, la inițiativa colegilor noștri Ioan Adrian Pițigoi (viceprimar al municipiului) și Robert Cătălin Minea. ACelași vot l-au dat și consilierii locali din comuna Șirna, la inițiativa colegei noastre, Veronica Matei", a anunțat PMP Prahova.

Anterior, potrivit sursei citate, și la Brazi a fost semnat documentul simbolic, la inițiativa aleșilor locali, membri ai Partidului Mișcarea Populară, Mircea Radu, Ciprian Gheorghe, Octavian Păun și Andrei Matei.

Prima dată, această declarație a fost semnată, în Prahova, în cadrul Consiliului Județean (VEZI DETALII) și la nivelul Consiliului Local Ploiești (VEZI DETALII).

" Sper că va veni cât mai rapid ziua când toate forțele politice de la Chișinău vor vota Unirea în unanimitate, așa cum se votează în Consiliile locale ale comunităților din Moldova și, mai nou, din România. Succesul proiectului unionist se bazează pe ascultarea vocii poporului român, nu pe poluarea fonică pe care o produc politicienii în spațiul public", a subliniat, recent, într-un interviu acordat pentru jurnaliștii.ro, deputatul Cătălina Bozianu, președintele PMP Prahova și președintele interimar al Organizației de Femei din cadrul PMP. Aceasta a rezumat, astfel, ceea ce se întâmplă, în prezent, pe tema unirii, în localitățile din județul Prahova și nu numai, unde consilierii locali, indiferent de partidul politic, se alătură inițiativei PMP, de a semna Declarația de Reunire cu Republica Moldova.

Back To Top