Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Politic

Din nefericire o temă inepuizabilă de dezbatere și o sursă nesfârșită de critici, subiectul privind situația învățământului românesc a fost abordat, zilele acestea, de deputatul PMP de Prahova Cătălina Bozianu, într-o declarație politică susținută în fața colegilor din Parlament.

Parlamentarul PMP de Prahova spune despre PSD că este "cel mai mare dezastru pentru învățământul românesc".

"«În România, reforma învățământului a eșuat». Aceste cuvinte nu îi aparțin unui politician de opoziție, și nici vreunui jurnalist critic cu actuala putere. Aceste cuvinte îi aparțin lui Liviu Dragnea însuși, președinte al partidului de guvernământ și prim-ministru de facto al României. Aceste cuvinte nu sunt o «păsărică» scăpată de Liviu Dragnea din neatenție, la vreun interviu. Le-a rostit solemn, în discursul său interminabil de la Congresul PSD. Declarația ipocrită a lui Liviu Dragnea este simptomatică pentru modul în care PSD înțelege să-și asume responsabilitatea pentru propriile decizii greșite, pentru politicile catastrofale pe care le-a asumat și le-a aplicat în România, timp de 20 de ani cât s-a aflat la guvernare. Fie că s-a numit «Ministerul Învățământului» sau «Ministerul Educației», autoritatea guvernamentală care, prin lege, are în grijă școala românească, a fost condusă, vreme de două decenii de miniștrii de la partidul al cărui șef suprem este acum Liviu Dragnea. Să fi aflat abia acum, Liviu Dragnea, că mult trâmbițata reformă a învățământului – mai ales de către miniștrii PSD – este un eșec total? Să fi fost până acum, Liviu Dragnea, un om cu zeci de ani de politică la vârf în spate, complet paralel cu realitatea unui domeniu-cheie al guvernării? Mă îndoiesc. În realitate, Liviu Dragnea, oricât de prins ar fi fost, în toți acești ani, cu combinatorică politică de culise, știe demult, că învățământul românesc este la pământ. Și este la pământ, în primul rând, din cauza «reformelor» inventate sau mimate de foști sau actuali colegi de partid de-ai domniei sale, care au ocupat funcția de ministru", a declarat Bozianu.

Deputatul consideră că, "prin această declarație care ne insultă tuturor inteligența, atât dl. Dragnea, cât și colegii săi din fruntea PSD pariază încă o dată pe răbdarea românilor. Numai că, în materie de școală, răbdarea noastră, a părinților de elevi ai unui sistem de educație eșuat, a ajuns la capăt. Noi nu putem uita că Liviu Dragnea și PSD l-au pus în funcție și l-au susținut timp de un an pe ministrul catastrofal, Liviu Pop, creatorul crizei manualelor, căreia i-am cerut de nenumărate ori demisia, de la tribuna Parlamentului. Noi nu putem uita că, din cauza guvernării PSD, la începutul acestui an școlar, s-a înregistrat cel mai mare număr de școli din mediul rural care nu au putut fi deschise la timp din cauza lipsei investițiilor în infrastructura școlară. Nu vom uita ceea ce știm foarte bine: că PSD este cel mai mare dezastru pentru învățământul românesc. Un dezastru pe care, din păcate, îl decontează copiii noștri..."

Sursa: Facebook/Catalina Bozianu

Back To Top